HTML

urbánus menekülés

Dr. H. , Voporto és Hinta a városi szkájparaszt értelmiségiek próbálnak feldolgozni, főzni, sütni és népies elfoglaltságot keresni. Közben versek, írások, receptek bukkannak fel. Disznó-, birka-, kecskevágásba bonyolódva tesztelnek borokat és horgásznak is. Plusz magas irodalom, eredeti Erdélyi Mihály grafikák fel-fel bukkanásával.

Naptár

szeptember 2017
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

kihagytad ?

Utolsó kommentek

2009.02.17. 17:21 Hintamester

Volt ez a tollfosztás műbalhé

Nem kezdem újra de érdemes megvárni az egy perc harminc másodpercet. Élve süti a halat de különösen szemét módon.  

Hát szakadjatok már le a libáinkról. A svéd húsgombóc anyátokat.

7 komment


A bejegyzés trackback címe:

http://szkajparasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr76948912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Palinta 2009.02.17. 19:02:24

Ez brutális és felháborító.

KiM 2009.02.17. 19:39:25

Na és az osztriga zabálók is!!!!!!!!
Vagy csak azokat az állatokat védjük, amik hangot adnak? A polip 100× vágd a földhöz, hogy puha legyen konyhai trükk....... Ami a legszörnyűbb, hogy úgy tűnik mintha az élő, sült hal csak alátámasztása lenne a szósznak. Azért kíváncsi lennék, hogy hogyan eszi meg pálcikával ezt a cuccot, vagy mégse lennék kíváncsi?

Palinta 2009.02.17. 20:00:29

.. a homár élve főzése az élő cica mint cápa csali csaliwww.fishingfury.com/20090215/cats-as-bait/. Hosszasan lehetne sorolni. De amíg gyerekeket éheztetnek, megerőszakolnak, vernek, mit várunk emberek fedőnéven élőktől. Azt akartam írni, hogy állatoktól. De az állatok nem tesznek ilyet, hiszen mielőtt megeszik áldozataikat rendszerint elharapják a torkukat, vagy összeroppantják.

ekkerjoz 2009.02.17. 21:53:15

@KiM:
Kedves Mónika. Nagyon restellem, de szeretem az osztrigát, és ettem már kígyót is, nagyon friss volt, mint a videón. Mikor pedig angolnát sütök, mindig mozog a forró zsírban. Ez biztosan csak megszokás kérdése, ahogy a kínai séf eszi az élő sülthalat, vagy a száznapos kacsatojást, közben a sajtra azt mondja undorodva, "romlott tej", és nem enné meg semmi pénzért.

Tatonka aki Samiro 2009.02.18. 10:41:29

háát. Ha lehet, csak azért mert úgy finom, én nem kínoznék meg senkit/semmit. Szerintem elég sok fajta kaja van azon kívül is...

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.02.18. 11:18:53

@Tatonka aki Samiro: Kínozni én sem szeretek, de az osztriga élve jó. A gasztronómiában évezredek tapasztalata van benne, meg a szükség, az eszkimók is szinte élve eszik a fókát, mert egyrészt megfagy, másrészt, ha sütnék, elvesztenék a vitaminokat. Arra nem jöttem, miért esznek a busmanok nyers elefánthájat. De dolgozom rajta.

Kocapecas 2009.02.21. 13:26:24

Elég felületesnek tünt a hal pikkelyezése. Nem ropog a maradék kicsit rosszízűen a fogak alatt? A félig élő hal bosszúja gyanánt? Egyébként meg a libamájat igazán nem esszük egy tátogó libafejjel kombinálva. Száljanak le végre a májunkról valóban.