HTML

urbánus menekülés

Dr. H. , Voporto és Hinta a városi szkájparaszt értelmiségiek próbálnak feldolgozni, főzni, sütni és népies elfoglaltságot keresni. Közben versek, írások, receptek bukkannak fel. Disznó-, birka-, kecskevágásba bonyolódva tesztelnek borokat és horgásznak is. Plusz magas irodalom, eredeti Erdélyi Mihály grafikák fel-fel bukkanásával.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

kihagytad ?

Utolsó kommentek

2008.10.01. 15:15 Hintamester

Rockandrollból ötös

Micsoda hír !  A már-már polihisztorszerű barátunk, aki olyan érzékenyen bánik a Cormoran Black Bull S boton táncoló Salmo wobblerrer mint a fakanállal, miközben a marhapofát kavargatja rozétól elhomályosult szemmel, feladat hiányban szenved. Addig lobbizott, amíg sikerült nem kis anyagi ráfordítás árán kikavarnia ezt a műsort, melyet persze milliók fognak nézni, hogy rengeteg szabadidejének kis részét kitöltse legalább. Amikor egyéb elfoglaltságai végképp kimerülnek, segít Dr. H-nak Pink Floyd gyűjteményét rendezgetni, hogy értelmesen az idejét legalább.

Rockandrollból ötös címmel reality show indul október elsejétől a magyar Music Televisionön. A műsor egy csapat tizenévesről szól, akik egy garázsban gyűlnek össze, hogy rocktörténetet tanuljanak. Az osztályfőnök Uj Péter, a tanárok között pedig Nagy Feró is felbukkan.
Egy tizenkét tagú osztály történetét láthatjuk a Rockandrollból ötös című realityben. A gondosan összeválogatott csapatban a piercinges punk lánytól a joviális szemüveges szörfrock rajongóig különböző stílusú fiatalokkal találkozhatunk. A csapat egy garázsban a rockzene történetét tanulja meg Uj Péter osztályfőnöktől és az adott témához illeszkedő meghívott vendégzenésztől. Előadó tanárok többet között a Mistery Gang, Waczkor, Nagy Feró, Tóth Gergő (Blind Myself) lesznek.
A huszonegy perces műsor hétfőn, szerdán és pénteken este fél kilenctől jelentkezik, vasárnap fél héttől pedig egymás után leadják a három hétköznap vetített részt. Az első részben a rocakbillyről lesz szó, pénteken a hatvanas évek hippi irányzatai lesznek a téma, de a tanayag része többek közt a garázs- és surfrock, a stone- és a doommetál, a ska és a skapunk, de állítólag Uj Péter még a funkyba is bevezeti majd a tanulókat.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://szkajparasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr27690816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sóskatáska 2008.10.09. 13:34:34

ez a kóstolókanál brutális
süti beállítások módosítása