HTML

urbánus menekülés

Dr. H. , Voporto és Hinta a városi szkájparaszt értelmiségiek próbálnak feldolgozni, főzni, sütni és népies elfoglaltságot keresni. Közben versek, írások, receptek bukkannak fel. Disznó-, birka-, kecskevágásba bonyolódva tesztelnek borokat és horgásznak is. Plusz magas irodalom, eredeti Erdélyi Mihály grafikák fel-fel bukkanásával.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

kihagytad ?

Utolsó kommentek

2008.04.10. 20:00 dr. H.

Lapos pislantás

 Végigolvasva Voporto húgysavszintjétől bicebócássá vált tétova vesszőfutását az „asszonykám adj egy kis kimenőt” és a „két szólam de egy harmónia” idealisztikus megvalósíthatatlansága közötti hezitálását, mely titáni harcában a rossz és az elviselhetőbb között zajlik. Rá kell ébrednem helyzetem immár tarthatatlanságára.
(Micsoda egyszerű bővítetlen mondatok! Funkcionális analfabéták kerüljenek!)

Számomra elképzelhetetlen az a leosztás, melyben kutyahűséges és csillogó szembogarakkal keljen kuncsorogni egy-egy ellopott fél napokért, mert ne adj isten a  horgászás  misztériumát választanám egy közös és meghitt kertrendezés, lakástakarítás, bútortologatás idilli basszamázása helyett. Barátaim ezt tudván rólam, freudi mélységekig visszafojtva magukban, még a lehetőségét sem adják meg nekem, hogy ezt a hendikepjüket kiélvezhessem.
Így lesütött szemeket sem hordva, titkos utakat szervezve pótolják mindazt, amit
velem tudatván porig lesújtó érzéssel konstatálhatnák könnyed és felhőtlen jelenlétemmel.
Persze nálam a halak természetes közegükből történő elszakítása, szóba sem jöhet.


Az élet csodálata nálam nem csak e durva földi lét akadozó agóniájában, orgazmustól orgazmusig történő botorkálásának őszinte imádatából áll. A disznóvágás is hypocratesi esküm ellen való ártó tettnek minősül, amit a magam suta törekvésével, amit ezen elhullott teremtmények kultikus és misztikus emészthetőségére való késszé tételére irányul, mind csak gyarló próbálkozás kanibális abberációim elmaszkírozására, noha ezen bensőséges cselekedeteim alkalmanként ezoterikus magasságokig repítenek. Tartva azonban attól, hogy a néha himalájai magaslatokban történő levitációm során véletlenül kirepülnék e sárgolyó centrifugáján keresztül. Megfelelő biztosítékkal kell rendelkeznem önön magam jogos védelmére. Ez az aranyozott béklyó, gyémánt színű járom, gyöngyházfényű törékeny hám testemen, mely szemem rubint csillogásához vezet, Bacchus vérré váló nedűje. Néhány pohár után az „ennedik” dimenzió szférikus horizontjai ideghártyámig gázoló vizuális traktái fárasztó élményétől parallel megittasodva, mintegy visszazuhantat néha hányingert keltő talmi és meddő forgatagunkba, mely hol gyöngyöző, meg-meg remegő, kívánatos rózsaszín keblével taszít el olykor, hol kérges tenyerével arcunkba csapva édesget vissza magához. És ezen a senki földjén való létezés szüli kalandjainkat.  Röptünk suhanása ez,- néhány irkalap-, mit tele nem írni nem tudok. De ez már a költészet. Másik téma. S mintha Attila (a József) sajdulna fel bennem, Voportó fájó bütykével együtt és ő vezetné a sorokat.
 


 

8 komment

Címkék: orgazmus jozsef attila köszvény voporto agonia


A bejegyzés trackback címe:

https://szkajparasztok.blog.hu/api/trackback/id/tr14420269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.04.10. 21:10:12

Hinta vagy tíz kila, különböző módon pácolt hátszínt, csirkét, és malacpecsenyét hozott Csekére, gondosan olajba merítve, mind másféle, igen drága pácban, szinte nyersen is étvágygerjesztő volt a hegynyi hús.

Dr. H. szakszerűen hevítette föl a vasplatnit, és hihetetlen precíz szakmaisággal kezdte grillezni a különféle szeleteket.

A sercegő hús illatát csak a sztorik tudták emelni, minden falat mellé vagy anekdotát, vagy valami humor fruttit kaptunk.

Dr. H. egész este grillezett, a fegyelmezetlenül éhes banda a platniról lopta le a kész szeleteket, velem az élen, úgy álltunk körben, mint a népkonyhán.

Mit is mondhatnék.
Balán meg kéne ismételni, nem?

Palinta 2008.04.11. 06:53:32

Kedves Dr.H. !
Talán tüdőgyógyász? Mert akinek sikerül egy szuszra elolvasni egy mondatot ebből az írásból, annak szükségtelen belefújnia bámilyen légzésvizsgáló készülékbe. Gyöngyhalászok előnyben ! :))))

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.04.11. 15:41:32

Bódysylvy sírva könyörögne ennek a beállásnak a receptjéért. Sajnos a pillantást nem láthatjuk a Tarnung miatt

ekkerjoz 2008.04.11. 18:08:11

Jányok, a 160-as IQ ritkán jár együtt deszkahassal, lásd pl. ekker, és nagy kő alatt lakik a nagy kígyó, továbbá jó szerszámra tető is kell, folytassam még? Én ismerem dokit személyesen, sőt a késem is használta egy bonyolult eljárásnál, amire a mai napig büszke vagyok, mert az életünk múlott rajta, és ha nincs ott a doktor, most én nem írok ilyesmit.
Ki az a Bódysylvy?

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.04.11. 18:21:38

Jaj, kedves ekkerjoz, hát nemigazhogynemismered kis hazánk egyik legcelebebb leányát! Metamorfózisa a csupaszbeállós erotikképektől a milliárdosoldalkocsin keresztül a jégensuhanós mutatványig terjed. Minden fontos műsorban ő szakérti meg az élet legfontosabb kérdéseit. www.bodisylvi.hu/hu/index.php

Milyen kígyó melyik tetőn???? :-)

ekkerjoz 2008.04.11. 18:46:22

Megnéztem a weblapot, csini egy némber, így első ránézésre, nem ismerős, sajnos. Nem nagyon tévézek, ő is ilyen villalakó vót? Vagy miről híres, sportoló esetleg? Vagy mit követett el, vajon, hogy celeb (előkelőség) lett, vala...Hagyjuk, egyébként pont a zsánerem, csípem a latin stílust.

futballistafeleség · http://www.hugipakk.blog.hu 2008.04.11. 18:52:49

Nagyon fotogén, "jócsaj". Pösze, ami további szexepillt jelent. De amióta ennyi mindenről megkérdezik, úgy gondolja, hogy ő egy allroundtalent. Ő nem "csinál" valamit, hanem "van".

Hintamester · http://www.hinta.hu 2008.04.12. 20:53:10

Mikor igen nagy szarban voltam egy auralátónál találkoztam vele. Dunakeszin. Ott a váróban is fotogén volt de cseppet sem irígylésre méltó. Beszéltünk. Maga keresztje, jó nagy, jó nehéz...
süti beállítások módosítása